Florian Kirschner

Acasă / Echipa / Florian Kirschner
Florian Kirschner

Psiholog clinician, psihoterapeut

Florian lucrează de mai bine de 10 ani ca psihoterapeut certificat de către Colegiul Psihologilor din România, iar în acest interval de timp a întâlnit o varietate de clienți, în cadrul ședințelor de psihoterapie individuală, de cuplu, de familie sau de grup. Format inițial în Psihoterapie Pozitivă, Florian și-a completat formarea persoanlă cu stagii de pregătire în REBT (Terapie Rațional emotivă și Comportamentală) și CBT (Terapie Cognitiv-Comportamentală). A studiat însă și alte metode sau paradigme terapeutice pe care le integreză cu succes în practica lui ( Tehnici de relaxare, Terapie Asistată de Realitate Virtuală, Mindfulness, etc. ).

Certificat

Colegiul Psihologilor din România
Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, Institutul Albert Ellis din New York

Experiență

peste 10 ani

Locații

București
online

Studii

Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România - Formare în psihoterapii Cognitive și Comportamentale.
Universitatea Babeș-Bolyai - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Master - Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman.
Universitatea Babeș-Bolyai - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - licență.


O prioritate în abordarea sa terapeutică este setarea unui cadru care conferă siguranță și suport, în care te ajută să faci față și să rezolvi dificultățile cu care ai de-a face în viață. Acest lucru presupune demonstrarea acceptării necondiționate pentru a facilita o relație terapeutică în care tu să te simți în largul tău, împărtășind gândurile, credințele și experiențele tale de viață cele mai autentice. În același timp, Florian este un psihoterapeut orientat pe rezultate. Acest lucru înseamnă că va fi alături de tine în identificarea obiectivelor semnificative pe care dorești să le atingi, iar apoi împreună veți schița și implementa un plan sistematic de punere în practică și de realizare a acelor obiective. Într-o ședință de psihoterapie cu el vei trăi un sentiment de structură și scop. Principalele metode terapeutice pe care le folosește includ: Terapia Cognitiv-Comportamentală (CBT), Terapia Centrată pe Scheme Cognitive, Psihoterapia Pozitivă, Terapia prin Expunere Asistată de Realitate Virtuală.

Poți lucra cu Florian dacă ai dificultăți legate de :