Informatii pentru profesionisti

                               Atelierul de Psihologie vine in intampinarea necesitatilor cabinetelor medicale de psihiatrie, medicina de familie, a organizatiilor care furnizeaza servicii de asistenta sociala si sanatate mentala din zona publica si privata prin furnizarea de servicii de evaluare, consiliere psihologica si psihoterapie. Specialistii nostri folosesc instrumente de evaluare si tehnici de interventie validate stiintific. Atelierul de Psihologie accepta trimiteri din partea personalului de specialitate din institutiile medicale, de asistenta sociala si scolare incluzand medici, psihologi, psihoterapeuti, consilieri scolari, asistenti sociali.

 

 

Daca aveti pacienti care ar putea beneficia in urma serviciilor pe care le oferim, puteti  sa-i indrumati catre noi. Orice informatie pe care puteti sa ne-o furnizati inaintea stabilirii primului contact cu clientul, este bine venita. Folositor pentru noi ar fi: prezentarea problemei, istoria relevanta a cazului si medicatia administrata curent.

 

 

Daca doriti sa faceti o trimitere contactati-ne la telefon, pe e-mail sau folositi modelul de trimitere de aici: Trimitere Psihoterapeut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

       Tratament depresie                                                        Tratament anxietate      

 
Home Informatii pentru medici si clinicieni