Informatii pentru profesionisti

 

 

Din dorinta de a creste accesibilitatea si disponibilitatea activitatilor pe care le desfasoara, AtelieruldePsihologie vine in intampinarea dificultatilor emotionale cu care se confrunta clientii sai, oferind sedinte de psihoterapie online. Folosind programul Skype, clientii care nu pot ajunge la cabinet pot beneficia de cel mai potrivit tratament pentru depresie si anxietate, folosind o modalitate moderna si eficienta de comunicare.

Cine poate beneficia de psihoterapia online?

Psihoterapia online este adesea recomandata persoanelor pentru care este dificila stabilirea unei intalniri la cabinet, persoanelor cu mobilitate redusa, celor care traiesc in mediul rural sau vorbitorilor de limba romana care lucreaza sau traiesc in alta tara.

Este potrivita pentru mine psihoterapia online?

Daca nu poti veni regulat la sedintele de psihoterapie din diverse motive, psihoterapia online este optiunea pentru gasirea solutiilor la dificultatile pe care le intampini, in deplina siguranta si confidentialitate.

Ce probleme pot fi abordate?

Psihoterapia online poate fi folosita pentru o varietate foarte larga de simptome, cum ar fi: atacul de panica, timiditatea (anxietatea sociala), fobii, stresul, furia, depresia, problemele de comunicare (din cuplu, din familie sau de la serviciu), tulburarile de dinamica sexuala sau tulburarile in legatura cu somnul.

Acum toate aceste probleme pot fi tratate prin psihoterapie chiar de la tine de acasa, folosind un computer sau telefonul mobil si o conexiune buna la internet.

Programare

Sedintele de psihoterapie online se pot programa telefonic similar cu sedintele desfasurate la cabinet.

Tarife

Pentru detalii referitoare la tarife si modalitati de plata, consultati rubrica speciala a site-ului.

Timpul tau este foarte important, fa primul pas spre schimbare si contacteaza-ne acum!

 
Home Psihoterapie online