Ateliere corporate

Acasă / Servicii / Ateliere corporate

Descriere

Experiența pe care noi am acumulat-o de-a lungul timpului, o putem pune în valoare pentru tine, în folosul angajaților tăi. Oferta noastră de cursuri și workshopuri o putem adapta necesităților de dezvoltare și eficientizării organizației tale. Putem contribui la realizarea unui climat de well being și sănătate mintală benefic companiei tale. Te încurajăm să ne scri și să ne lași mai multe detalii despre compania ta și angajații săi. În felul acesta vom intra în contact și vom găsi împreună soluții care să răspundă optim nevoilor identificate.

Ne place să credem că putem contribui la o lume mai bună, o lume mai echilibrată din punct de vedere emoțional și comportamental.

Ședințe de terapie

Puteți adăuga ședințe de psihoterapie la cabinet în pachetele de beneficii pe care le oferiți salariaților. Cabinetul nostru din București este situat central și este ușor accesibil. O bună sănătatea mintală a angajaților va genera performanțe mai bune.

Ședințe de terapie online

Puteți adăuga ședințe de psihoterapie online în pachetele de beneficii pe care le oferiți salariaților. Studiile arată că intervențiile la distanță sunt la fel de eficiente ca și cele desfășurate față în față. O bună sănătatea mintală a angajaților va genera performanțe mai bune.

Programe personalizate

Personalizăm intervențiile noastre în funcție de particularitățile fiecărei companii. Ne folosim de cunoștințele noastre din domeniul științelor cognitive și cel al neuroștiințe pentru optimizarea performanțelor companiei tale.

Contactează-ne și solicită o ofertă. Ne bucurăm să te întâlnim și să găsim soluții pentru a rezolva problemele pe care le întâmpini.