Informatii pentru profesionisti

                     Te simti coplesit din cauza ingrijorarilor si a fricii? Starile de anxietate iti afecteaza viata de zi cu zi, influentand randamentul pe care il ai la serviciu, viata de familie sau relatiile sociale?

 

Te regasesti adesea ingrijorandu-te in legatura cu situatiile pe care nu le poti controla? Îngrijorarile pe care le ai te distrag de la finalizarea lucrurilor pe care vrei sa le faci?

 

Atelierul de Psihologie ofera programe pentru cei care sufera din cauza fricii si a ingrijorarilor excesive. In cadrul atelierelor noastre vei gasi tratamente eficiente pentru a nu mai suferi din cauza dificultatilor legate de anxietate. Planurile noastre de tratament sunt individualizate in functie de situatia specifica in care te afli si vom analiza daca psihoterapia individuala sau de grup corespunde cel mai bine nevoilor tale.

 

Psihoterapia cognitiv-comportamentala este un tratament validat stiintific creat sa te ajute sa identifici procesele mentale care te mentin intr-un tipar de gandire si iti provoaca starile afective de anxietate si ingrijorare.

 

Atelierul de Psihologie vrea sa te ajute sa invingi problemele legate de anxietate, stres sau depresie oferindu-ti instrumente precise pentru practicarea terapiei cognitiv-comportamentale acasa. Chiar si dupa incheierea fiecarei sedinte, noi vrem sa fi capabil sa lucrezi pentru schimbare si vindecare ca regula a fiecarei zile si suntem hotarati sa monitorizam progresul pe care il faci pe parcursul intregii interventii.

 

Creata sa fie o terapie de scurta durata – in mod obisnuit avand o durata cuprinsa intre 6 si 20 de sedinte – psihoterapia cognitiv-comportamentala se adapteaza nevoilor si obiectivelor specifice fiecarei persoane. Vom discuta pentru a determina situatia unica in care te afli in acest moment si unde iti doresti sa fi in viitor, apoi vom dezvolta un program de interventie adaptat nevoilor tale.

 

Daca suferi din cauza anxietatii sau a problemelor de dispozitie suntem aici pentru a primi telefonul tau si pentru a discuta cum psihoterapia cognitiv-comportamentala te poate ajuta sa faci primul pas catre schimbare.

 

Tratament Anxietate

Atelierul de Psihologie
telefon: 0726 32 89 07
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Harta: Cabinet Psihoterapie Bucuresti

 

 

Tratament depresie

 
Home Tratament anxietate