Despre noi

Atelierul de psihologie este un centru de evaluare psihologică, psihoterapie și mindfulness care oferă servicii de sănătate mintală, inovative și eficiente, ce sunt adaptate nevoilor fiecăruia printr-o abordare personalizată.

Abordarea noastră

Folosim proceduri și modalități de lucru care sunt bazate pe cunoștințe validate științific, sunt conforme cu ultimele descoperiri din domeniul neuroștiințelor și sunt realizate în concordanță cu recomandărilor care se regăsesc în ghidurile internaționale de bune practici din domeniu sănătății mintale, elaborate de instituții prestigioase cum sunt: Asociația Psihologilor Americani – American Psychological Association (APA) sau Ministerul Sănătății din Marea Britanie – National Institite for Health and Care Excellence (NICE).

Specializare

Suntem specializați în psihoterapii cognitive și comportamentale care reprezintă cea mai cunoscută formă de psihoterapie, a cărei eficiență a fost dovedită științific. Psihoterapia cognitiv-comportamentală este axată pe soluții, este concepută pentru a reduce simptomele și pentru a stimula starea de bine. După cum arată și numele, aceasta include o componentă care se referă la modul cum gândim – cognitivă, ce adresează schimbarea tiparelor de gândire dezadaptative, problematice și o componentă comportamentală care se referă la învățarea, dezvoltarea  și încurajarea unor acțiuni sau comportamente bune, sănătoase, menite să ajute să obținem echilibrul emoțional, sau care contribuie la creșterea calității vieții.

Servicii

La noi vei găsi  seminarii, ateliere, sesiuni de consiliere sau de psihoterapie pentru tine și familia ta, sau training-uri utile pentru afacerea ta. Toate serviciile noastre au fost create să răspundă cerințelor specifice tipologiei fiecărui client, oferind soluții practice și eficient adaptate fiecărei situații.

Avem grijă de nevoile tale și tocmai de aceea calitatea serviciilor oferite este garantată de studiile și formarea profesională pe care o au membrii echipei noastre. Ne-am propus să menținem standarde ridicate pentru serviciile oferite și pentru a respecta acest deziderat, specialiștii noștri sunt formați în cadrul celor mai bune școli. Participăm la cursuri de formare profesională, ne documentăm și studiem pentru a avea cunoștințele necesare rezolvării situațiilor problematice cu care te confrunți și pentru a te ajuta să ai o viață mai bună.

Serviciile noastre au ca fundament psihologia bazată pe dovezi. Acest lucru ne aduce convingerea că aici este locul unde dificultățile emoționale, comportamentale sau de relaționare ale oricărei persoane pot fi adresate cu empatie și compasiune, confidențialitate și profesionalism.

CAUȚI UN PSIHOLOG BUN ÎN BUCUREȘTI?

La finalul ei, tu alegi dacă vom continua colaborarea sau nu!