Echipa

Acasă / Echipa

Scopul nostru este să oferim clienților soluții rapide, eficiente, ce sunt recomandate de către comunitatea profesională locală sau internațională. Pentru a atinge aceste deziderate, o bună pregătire profesională în domeniul sănătății mintale este o condiție esențială. Echipa noastră este formată din psihologi cu experiență, formați în psihoterapii cognitive și comportamentale, care au studiat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, considerată cea mai bună facultate de profil din România.

Specialiștii noștrii sunt psihoterapeuți certificați de Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România și de Institutul Albert Ellis din New York  și sunt acreditați de către Colegiul Psihologilor din România.

Alege să lucrezi cu specialistul potrivit pentru tine:

Raluca Axinte

Mindfulness Teacher

Raluca Axinte

Mindfulness Teacher

Raluca este instructor de mindfulness, acreditată de Breathworks, Marea Britanie. Atrasă de mindfulness ca practică a cărei eficiență a fost demonstrată prin studii clinice, cu o experiență în meditație de peste șapte ani, susține cursuri de mindfulness pentru stres, mindfulness pentru sănătate și mindful movement, dar și consiliere individuala, în vederea optimizării experienței de viață, îmbunătățirii relației emoționale cu noi înșine și a conexiunii cu propriul corp.

Bogdan Pîrtoacă

Psiholog clinician, psihoterapeut

Bogdan Pîrtoacă

Psiholog clinician, psihoterapeut

Bogdan este psiholog clinician, psihoterapeut și trainer cu practică independentă în psihoterapii cognitive și comportamentale, certificat de Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, Albert Ellis Institute, New York și Colegiul Psihologilor din România.

Florian Kirschner

Psiholog clinician, psihoterapeut

Florian Kirschner

Psiholog clinician, psihoterapeut

Florian lucrează de mai bine de 10 ani ca psihoterapeut certificat de către Colegiul Psihologilor din România, iar în acest interval de timp a întâlnit o varietate de clienți, în cadrul ședințelor de psihoterapie individuală, de cuplu, de familie sau de grup. Format inițial în Psihoterapie Pozitivă, Florian și-a completat formarea persoanlă cu stagii de pregătire în REBT (Terapie Rațional emotivă și Comportamentală) și CBT (Terapie Cognitiv-Comportamentală). A studiat însă și alte metode sau paradigme terapeutice pe care le integreză cu succes în practica lui ( Tehnici de relaxare, Terapie Asistată de Realitate Virtuală, Mindfulness, etc. ).

Corina Popa

Psiholog clinician, psihoterapeut

Corina Popa

Psiholog clinician, psihoterapeut

Corina este psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu formare în psihoterapii cognitiv-comportamentale - o abordare cu puternic fundament științific , care pune în același timp ca prioritate acceptarea și empatia, elemente profund umane necesare în procesul terapeutic.