Tarife

Acasă / Tarife

Tarifele reflectă pregătirea, competențele și experiența specialiștilor noștri. De aceea , încercăm să asigurăm un echilibru și ne străduim să oferim tarife corecte, atât din punctul de vedere al specialistului, cât și din perspectiva clienților noștri, pentru a facilita accesul unui număr cât mai mare de persoane la ședințele de psihoterapie și la atelierele noastre.

Dacă hotărăști să achiți patru ședințe în avans a cincea este oferită gratuit.

Oferta este valabilă și pentru ședințele de psihoterapie online.

Ședințele de psihoterapie pot avea loc la cabinetul nostru din București sau online. Te rugăm ca atunci când ne contactezi să ne comunici care este preferința ta.

Te încurajăm să programezi și să rezervi ședințele cu mai mult de 24 de ore înaintea de intervalul dorit.

O regulă esențială în activitatea pe care o desfășurăm spune că anularea sau reprogramarea ședințelor, se va face cu cel puțin 24 de ore înainte ca ședința programată sa înceapă. Ne dorim să ți cont de ea.

Asigură-te că vei ajunge în timp la programări și nu uita, ca la final ședinței, să ne spui cum a fost experiența ta. Este foarte important pentru noi. 

 

ServiciuDurataTarif **
Mindfulness ședință individuală60`250
Psihoterapie individuală 50` 280
Psihoterapie de cuplu 90` 350
Psihoterapie online 50` 280
Evaluare psihologică copii/ adolescenți 50` 280
Evaluare psihologică adulți 50` 280
Ateliere*

*Tariful și durata atelierelor noastre variază în funcție de tema aleasă, precum și de ziua în care sunt programate. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi.

** Tarifele sunt exprimate in RON