Corina Popa

Acasă / Echipa / Corina Popa
Corina Popa

Psiholog clinician, psihoterapeut

Corina este psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România, cu formare în psihoterapii cognitiv-comportamentale – o abordare cu puternic fundament științific , care pune în același timp ca prioritate acceptarea și empatia, elemente profund umane necesare în procesul terapeutic. Începând activitatea profesionala în domeniul economic, Corina a dobândit abilități de orientare spre rezultate, ceea ce se traduce în procesul terapeutic nu doar prin lucrul pentru o stare de bine pe termen scurt, pentru ameliorarea simptomelor negative, ci și prin focus spre a fi bine pe termen lung. Modul în care gândurile, emoțiile și comportamentele interacționează este o sursa de a dobândi flexibilitate psihologica și de a diminua suferința emoțională. Tocmai această interacțiune face obiectul ședințelor de terapie, astfel încât tu să poți dobândi abilități de înțelegere a propriilor tipare de gândire și acțiune și să dezvolți strategii alternative, mai eficiente și  satisfăcătoare din punct de vedere a stării de bine. 

Certificat

Colegiul Psihologilor din România
Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, Institutul Albert Ellis din New York

Experiență

4 ani

Locații

online

Studii

Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România - Formare în psihoterapii Cognitive și Comportamentale.
Universitatea Babeș-Bolyai - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Master - Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman.
Universitatea Babeș-Bolyai - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - licență.
Viguera Editores si Universidad Autonoma de Barcelona - Master - Psihobiologie și Neuroștiințe Cognitive.
Academia de Studii Eeconomice - București - Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori.

Drumul ei în psihologie a însemnat o permanentă descoperire, care, alături de acceptare și schimbare, sunt procese pe care care le pune cu drag în sprijinul celor care aleg să colaboreze pentru dobândirea unei stări de bine pe termen lung și pentru creșterea rezilienței și flexibilității psihologice.

Poți lucra cu Corina dacă ai dificultăți legate de :