Raluca Axinte

Acasă / Raluca Axinte
Raluca Axinte

Mindfulness teacher

Raluca a început activitatea profesională în domeniul economic, fiind angajată în mai multe societăți comerciale din zona de small business, dar și în companii multinaționale cu activitate în telecomunicații și IT. Experiența de lucru și capacitatea bună de analiză au determinat-o să înțeleagă în mod corect care sunt factorii care-i motivează pe oameni să performeze în plan profesional, care sunt obstacolele care pot sta în calea atingerii obiectivelor și care pot fi soluțiile pentru crearea unui echilibru între viața profesională și cea personală. O serie de întâmplări fericite a determinat-o să practice meditația de tip mindfuness și să-și dorească să împărtășească cu noi ceea ce a trăit și învățat.

Astăzi, Raluca este instructor de mindfulness, acreditată de Breathworks, Marea Britanie. Este pasionată de mindfulness ca practică a cărei eficiență a fost demonstrată prin studii clinice, cu o experiență în meditație de peste șapte ani, susține cursuri de mindfulness pentru stres, mindfulness pentru sănătate și mindful movement, dar și consiliere individuală, în vederea optimizării experienței de viață, îmbunătățirii relației emoționale cu noi înșine și a conexiunii cu propriul corp.

Profesor de mindfulness

Certificate

Breathworks, Marea Britanie

Experiență

peste 7 ani

Locații

București
online

Studii

Universitatea Babeș-Bolyai - Facultatea de Psihologie și Științele Educației
Academia de Studii Economice - București - Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune.

Cu blândețea și sensibilitatea ce o caracterizează, Raluca este cea mai potrivită persoană care îți poate arăta cum poți deveni mai blând cu tine și cu cei din jurul tău, cum poți face față mai ușor presiunilor la care ești supus zilnic, sau cum poți să-ți găsești pacea și echilibrul în lumea frenetică în care trăim.

De asemenea cunoștințele și practica pe care le va împărtăși cu tine sau cu angajații tăi pot reprezenta un factor determinant în creșterea nivelului de well-being din organizația ta.

Poți alege să lucrezi cu Raluca dacă te confrunți cu dificultăți legate de: