Bogdan Pîrtoacă

Acasă / Echipa / Bogdan Pîrtoacă
Bogdan Partoaca

Psiholog clinician, psihoterapeut

Bogdan este psiholog clinician principal și psihoterapeut cu practică independentă, specializat în  psihoterapii cognitive și comportamentale. Este certificat de Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România, Albert Ellis Institute, New York și Colegiul Psihologilor din România.

A debutat în activitate în urmă cu 20 de ani, primii săi clienți fiind beneficiari ai serviciilor de asistență socială, persoane aflate în situații de risc sau care aparțineau unor grupuri vulnerabile.

Certificate

Colegiul Psihologilor din România;
Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România
Institutul Albert Ellis , New York

Experiență

20 de ani

Locații

București
online

Studii

Universitatea Hyperion - Facultatea de Psihologie - Sociologie - licență;
Universitatea din București - Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării - Comunicare și Managementul Resurselor Umane - studii post-universitare;
Universitatea Babeș-Boliay - Facultatea de Psihologie și Științele Educației - Master - Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman;
Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România - Formare în psihoterapii Cognitive și Comportamentale.

Bogdan este un terapeut calm, empatic, care te va ghida cu blândețe. Sesiunile cu el sunt interactive și dinamice. Asta înseamnă că va fi încurajat un dialog constant bazat pe o relație colaborativă, în care vor fi oferite informații, vor fi puse întrebări și se vor oferi răspunsuri.

În ședințele cu Bogdan, subiectele ce vor fi discutate vor fi centrate mai mult pe dificultățile pe care le întâmpini în prezent, pe identificarea unor tipare de gândire și comportamente nefolositoare și pe învățarea unor tehnici de înlocuire a lor cu unele utile, sănătoase, pe stabilirea unor obiective și obținerea rezultatelor. Fi pregătit ca, pentru atingerea obiectivelor, să depui un efort constant și în perioadele dintre sesiunile terapeutice.

De-a lungul timpului, clienții cu care a lucrat au prezentat o cazuistică diversă, dar cele mai multe rezultate le-a obținut cu persoane care au prezentat dificultăți legate atacuri de panică și anxietate, depresie, managementul furiei, al abilităților de comunicare și relaționare. Are o experiență bogată în lucrul cu români care trăiesc în afara granițelor, ajutându-i pe aceștia să facă față solicitărilor zilnice și să se adapteze mai ușor societăților unde trăiesc.

Poți lucra cu Bogdan dacă ai dificultăți legate de :